Het Openbaar Ministerie heeft 18 maanden celstraf, waarvan een derde voorwaardelijk, geëist tegen een 18-jarige verdachte uit Alkmaar, in verband met de gewapende en gewelddadige woningoverval op 4 februari 2020 in Heiloo. Voor zijn vermeende handlanger, een 16-jarige jongen uit Heiloo, eiste het OM 10 maanden celstraf, waarvan een deel voorwaardelijk, plus jeugd-TBS.

Op 4 februari rond 05:00 uur werd een 28-jarige inwoner van Heiloo wakker met een mes tegen zijn keel en een pistool op zijn hoofd. Vier overvallers waren binnengekomen door de voordeur open te "flipperen" met een pasje. De man raakte lichtgewond toen hij het mes wilde wegduwen.

De bewoner, zijn 19-jarige vriendin en een 20-jarige logee werden anderhalf uur lang vastgebonden gehouden door vier overvallers terwijl het huis overhoop werd gehaald op zoek naar buit. De overvallers gingen er uiteindelijk te voet vandoor met geld, sieraden, mobiele telefoons en apparatuur.

De vier overvallers werden die ochtend niet meer gevonden, maar binnen een dag wist de politie twee verdachten op te sporen. Vanwege de ernst van de zaak werd zo'n drie weken later hun voorarrest verlengd.

De uitspraak op 16 juni is openbaar.
Pin It
Bekeken: 1940x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/