Vanaf zaterdag 6 juni is Bibliotheek Kennemerwaard in Alkmaar Centrum, Alkmaar De Mare, Bergen, Castricum en Heerhugowaard Centrum ook weer op zaterdag open. Iedereen is welkom tussen 11:00 en 16:00 uur. Daarnaast worden doordeweekse openingstijden vanaf 8 juni verruimd. Deze biebs zijn dan open van 10:00 tot 17:00 uur.

De kleinere vestigingen in Akersloot, Alkmaar Oudorp, Alkmaar Overdie, Limmen, Heerhugowaard De Noord en Schoorl blijven voorlopig open op maandag, woensdag en vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur.

Ook de biebs in Schermerhorn en De Rijp zijn weer open, in Schermerhorn van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur en op zaterdag van 09:30 tot 11:00 uur. Maar let op: alleen op vrijdag van 09:00 tot 11:00 uur is er een medewerker aanwezig. De vestiging in De  Rijp is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur.

Het is nog niet toegestaan langer in de bibliotheek te blijven dan nodig voor het brengen, vinden en halen van boeken. De toiletten, pc’s en de leestafel blijven nog even onbruikbaar. De bibliotheken vragen bezoekers om de coronamaatregelen te respecteren.

De situatie kan zich van week tot week ontwikkelen. Meer op bibliotheekkennemerwaard.nl.
Pin It
Bekeken: 2421x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/