Woensdag heeft de Alkmaarse politie constructief overleg gehad over naar aanleiding van meldingen over de overlast rond de Amelandstraat. Dit Twitterde Bas Wijnen, wijkagent van De Mare. Partners in het overleg waren het gemeentebestuur, Handhaving, jongerenwerkers en de woningbouwvereniging.

De groep stroomlijnt de samenwerking om de overlast te bestrijden. Het gaat om aanpak van sissende geluiden en rumoer met name op late tijdstippen en het achterlaten van zwerfvuil (een bekeuring hiervoor kost 140 euro) en ook de gezondheid van de overlastgevers. Daarbij duidt Wijnen vermoedelijk op de sissende geluiden, die het gebruik van lachgas aangeven, maar wellicht ook op afstand houden om mogelijke infectie met het coronavirus tegen te gaan. (foto: Twitter @wijkagentdemare)
Pin It
Bekeken: 1463x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/