Sinds iedereen met symptomen een coronatest mag doen, zijn honderden mensen door de teststraten van GGD Hollands Noorden in Alkmaar en Zwaag gereden.

In mei werden in De Meent te Alkmaar doordeweeks rond 50 tests per dag gedaan en in het weekend enkele tientallen. Dinsdag 2 juni steeg dat aantal ineens naar 112 in Alkmaar (de teststraat in Zwaag was die dag nog niet open) en schoot door naar 276 tests op De Meent en 167 in Zwaag op donderdag 4 juni. Daarna zakte het aantal terug naar totaal 101 op zondag.

GGD NH heeft tot en met maandag 8 juni totaal 3.548 personen getest met een gemiddelde van 70 per dag. Gemiddeld testte 4 procent positief, maar nu ligt dat percentage ruim onder dat gemiddelde.
Pin It
Bekeken: 2239x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/