De dief, die de laatste weken flink heeft huisgehouden in Oudorper tuinen, is gevonden. Op de Facebookpagina 'Je bent een Oudorper als' deelde bewoonster Chantal Horn beelden van een man die maandagochtend twee plantenpotten met dennenboompjes uit jaar tuin meenam. Dankzij oplettendheid van buurtbewoners was al snel bekend waar de man woont.

Dat de man al een een tijdje bezig is met het pikken van tuinspulletjes, bleek wel toen Chantal de melding deed op Facebook. "Ik heb tientallen meldingen gehad van mensen die hetzelfde was overkomen. Soms ook al van drie weken geleden. Van tuinmeubilair tot en met tuinverlichting en planten. Zijn hele balkon stond vol", vertelt Horn mediapartner NH Nieuws.

De man liep tegen de lamp dankzij een deurbelcamera die Horn een tijdje geleden heeft geïnstalleerd. Aangezien de planten bij de deur stonden, kwam hij goed in beeld. Ook zijn autootje was goed te zien. "Het bleek dat de man gewoon in dezelfde wijk woont. Mijn man is uiteindelijk bij hem langs gegaan om de spullen terug te vragen."

"Hij deed open en ik vroeg hem meteen of hij mijn spullen terug wilde geven", vertelt Dennis Horn. "Hij schrok ontzettend en wist niet meteen welke spullen ik bedoelde. Zijn balkon en zijn gang stonden ook helemaal vol en overal lag potgrond. Dus ik denk dat hij het de komende tijd nog wel druk gaat krijgen met meer mensen die hun spulletjes terug willen hebben."

Volgens Dennis en zijn vrouw Chantal zit er duidelijk een steekje los bij de man. "De potten met planten zijn niet zoveel waard, maar het gaat om het principe", vertelt Chantal. "Ik heb vrijdag een afspraak bij de politie. Ik wil toch wel even vertellen dat als meer mensen hun tuinspullen missen, dat ze weten waar ze moeten zijn. Verder zijn we blij dat onze plantjes weer in het zonnetje staan." (foto: Chantal Horn)
Pin It
Bekeken: 1549x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/