Maandag 22 juni organiseert Parlan Jeugdhulp samen met partnergemeenten in Noord-Holland Noord een webinar om pleegouders te werven. Er is al jaren een tekort aan mensen die zich beschikbaar stellen. Pleegouders hoeven geen bijzondere dingen te kunnen of te doen met een pleegkind. Het gaat volgens Parlan juist om het met elkaar beleven van alledaagse dingen in een veilige en stabiele omgeving.

Tijdens het webinar zal een pleegouder haar ervaringen delen over het onder de hoede nemen van een pleegkind. Ze vertelt over uitdagingen en natuurlijk ook over prachtige ervaringen. Daarnaast vertelt een medewerker an één van de pleegzorgaanbieders meer algemeen over wat het pleegouderschap inhoudt en kunnen deelnemers vragen stellen aan een ervaren pleegouder.

Het webinar wordt gehouden van 19:30 tot 20:30 uur. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of facebook.com/openjewereldregioalkmaar/. (foto: Pexels / Skitterphoto)
Pin It
Bekeken: 2221x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/