Een monteur houdt de hele dag de wacht bij de Leeghwaterbrug in Alkmaar, zodat hij meteen kan ingrijpen als er opnieuw storing is. Dit laat het NHD weten. Provincie Noord-Holland vindt het volgens het dagblad ’echt heel naar’ dat er vier keer vrij kort achter elkaar storing is geweest, en snapt niet waarom het telkens mis gaat.

Donderdag tijdens de avondspits was het de vierde keer sinds begin mei dat een eindschakelaar, die om moet gaan als het brugdek sluit, niet werkte. Gevolg was dat de slagbomen niet omhoog gingen. Er stond op de A9 tot Uitgeest file, ondanks dat de reparatie wat minder lang duurde dan vorige zaterdag.

Woensdag 6 mei ging het voor het eerst mis, niet lang nadat de Leeghwaterbrug officieel voltooid was en zaterdag 9 mei al voor de tweede keer. Bij elkaar was het verkeer richting Heerhugowaard drie keer de dupe en één keer het verkeer richting de A9.
Pin It
Bekeken: 2453x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/