Vanaf 1 juli mogen alle zitplaatsen in de bus weer gebruikt worden, al blijft het dragen van een (niet-medisch) mondkapje voorlopig nog verplicht voor iedereen ouder dan 12 jaar. Daarbij komt dat Connexxion vanaf 5 juli de normale zomerdienstregeling weer oppakt, behalve voor de buurtbuslijnen.

Het vervoersbedrijf vraagt om zoveel mogelijk buiten de spits te reizen en drukke plekken te mijden. De dienstregeling en actuele reisinformatie zijn te vinden op connexxion.nl en in de reisplanners.

Buurtbuslijnen rijden voorlopig tot 17 augustus niet, omdat de 8-persoonsbussen niet 'coronaproof' zijn en de vrijwillige chauffeurs vaak ouderen zijn die tot de risicogroep behoren voor besmetting met het coronavirus. De Hugo Hopper biedt leden wel al vervoer van deur tot deur voor hooguit twee personen sinds 4 juni. Hierover is meer info te vinden op hugohopper.nl.
Pin It
Bekeken: 2536x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/