Dinsdagochtend is bij de notaris de koopovereenkomst getekend voor de grond waarop Hortus Alkmaar is gevestigd. Bijna negen jaar na de oprichting van Hortus Alkmaar en uitvoerig campagne voeren, is de stichting eigenaar geworden van de gebouwen en het belangrijkste deel van de grond.

Juliet B.V., eigenaar van de Ondernemerstuin, kwam Hortus Alkmaar substantieel tegemoet in de koopsom. Daarnaast mocht de stichting rekenen op vele bijdragen van particulieren en bedrijven, en enkele gunstige leningen.

Ondanks dit heuglijke feit is 2020 voor de kruidentuin een financieel een moeilijk jaar geworden. Door de coronamaatregelen moesten bijna alle activiteiten afgelast en was er een grote terugloop van het aantal bezoekers. "We vragen daarom iedereen die de tuin een warm hart toedraagt om een steentje bij te dragen. Word vriend voor 20 euro per jaar, doneer eenmalig een bedrag of adopteer een stukje grond, een boom of een plant", zegt Hortus-voorzitter Hans Cornelisse.

Op hortusalkmaar.nl is alle informatie te vinden over hoe lid te worden of een donatie te doen.
Pin It
Bekeken: 1612x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/