Echte stilte is zeldzaam geworden en kan daarom als zeer waardevol worden ervaren. Daarom wordt er stiltewandelingen door de Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer georganiseerd. Door speciale oefeningen trainen deelnemers de zintuigen, om daarna in stilte de Schoorlse Duinen te ervaren.

Het Buitencentrum Schoorlse Duinen organiseert deze ontspannende wandelingen op 11 juli, 8 augustus en diverse data verder in het jaar. De start is telkens om 10:30 uur vanaf het Buitencentrum en de wandeling duurt tot 13:00 uur. De kosten zijn 8,50 euro per persoon, inclusief koffie of thee. Kinderen zijn welkom vanaf 12 jaar. Het is handig om een lunchpakketje mee te nemen.

De wandeling is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, omdat het hoogste duin wordt beklommen. Honden zijn niet toegestaan. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via staatsbosbeheer.nl/stilteschoorl.
Pin It
Bekeken: 2521x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/