In deze coronatijd heeft het Alkmaarse Theater De Vest een creatieve oplossing gevonden om theater- en muziekliefhebbers toch een mooi programma voor te schotelen. Tijdens de Zomersessies geven artiesten, waaronder nationaal bekende musici als Paul de Munnik, intieme optredens van ongeveer een uur in de grote zaal. Niet alleen de theatergangers zijn blij, ook De Munnik: "Gewoon weer live met mensen spelen, dat is het fijnste dat er is."

Theaterdirecteur Peter Blaauboer legt het concept uit: "De Zomersessies gaan veel over muziek, over het algemeen kortere concerten van een uur, ruim een uur. We geven ook onbekende namen een kans. Er is ook jazz, er is klassiek, er is lichte muziek, een heel divers programma."

Eén van de bezoekers die voor De Munnik kwam was vooraf erg benieuwd naar het optreden. "Ja leuk, ik hou juist van een intieme setting, vaak is het te massaal, dus ik denk dat ik het heel leuk vindt."

De Munnik merkt dat de andere opzet ervoor zorgt dat mensen op een andere manier betrokken zijn.  "Ze voelen zich wat vrijer om dingen terug te roepen. Het is meer alsof je bij mensen op visite bent. Het lijkt best groot, maar je hebt natuurlijk maar iets van totaal 120 à 130 man en je hebt best een ruimte om te vullen, en je merkt dat mensen zich daardoor eigenlijk erg op hun gemak voelen."

"Het is heerlijk om weer op te kunnen treden", vervolgt De Munnik. "Het is heerlijk dat je gewoon weer bij de mensen mag zijn. Ik heb al die tijd wel online contact gehad met mensen, maar gewoon nu weer live met mensen spelen is het fijnste dat er is."

Vrijdagavond 17 juli zal Stef Bos twee keer optreden. Zaterdag 18 juli is twee keer achter elkaar de beurt aan Pierre Bokma en Gijs Scholten van Aschat
met 'Shakespeare by heart'. Tot eind augustus zijn er onder meer nog optredens van Charly Luske, die een eerbetoon brengt aan George Michael, de 3J's, The Kik.

De Vest presenteert tot aan september naast de Zomersessies ook nog Jazz Café's, Klassiek in de Zomer, en een aantal losse optredens zoals het Try-Out Café Special, met de drie halve finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival.
Pin It
Bekeken: 2004x
https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/