Door de coronacrisis zijn vrijwel alle grote evenementen dit jaar afgelast, waaronder Kaeskoppenstad en de Alkmaarse Vierdaagse. Dat is al vervelend genoeg op zich, maar de gevolgen zijn nog erger voor de goede doelen die door dit soort evenementen gesteund worden, zoals ’t Praethuys in Alkmaar, waar mensen met kanker en hun naasten voor steun terecht kunnen.

Omdat ook de jaarlijkse benefietveiling ten gunste van ’t Praethuys in de Ruïnekerk in Bergen moest worden afgelast, besloot wandelaar Harry samen met zijn wandelvrienden dan maar zelf een ‘coronaproof’ wandelevenement te organiseren: de 50 van Alkmaar. Op 25 juli starten ze hun wandeltocht om 04:30 uur in de ochtend voor een wandeling van 50 kilometer door Alkmaar en omgeving.

De actie van Harrie wordt gesteund door Le Champion, die hen voorziet van advies, start- en finishbanners en, symbolisch, een veegwagen. Inmiddels staat de teller van toegezegde donaties op ruim 10.000 euro, is te lezen op praethuys.nl. Het exacte bedrag wordt op 25 juli in de namiddag bekend gemaakt als burgemeester Piet Bruinooge namens de wandelmusketiers de cheque overhandigt aan ’t Praethuys.

Mensen kunnen zich via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanmelden om ook een donatie toe te zeggen.
Pin It
Bekeken: 1512x
https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/