De grote brand in de Singelgarage heeft geen schade veroorzaakt aan de hoofddraagconstructie. Dit staat in een raadsmemo van maandag met daarin een update. "Dit is uiteraard gunstig", laat het college weten. Delen van de vloer tussen niveaus -1 en -2 kwamen er daarentegen minder goed vanaf. "Aan totaal negen kanaalplaatvloeren, vier bij de ene brandhaard en vijf bij de andere, is wel schade vastgesteld. Deze moeten worden vervangen."

Naast inspectie van de beschadigde oppervlakken heeft Adviesbureau Hageman de vloerplaten met camera in de holtes onderzocht. De negen kanaalplaatvloeren, elk zo'n 14 x 0,6 m in oppervlak en 40 cm dik, zijn onherstelbaar doorgebrand. "Onder andere de voorspanning van de wapening is verloren", aldus het college. "Er zijn geen mogelijkheden om de huidige platen ter plekke te repareren. Dit betekent dat deze verwijderd moeten worden en er nieuwe voor in de plaats komen."

Het college kan nog geen concrete planning bieden. "We gaan uit van enige maanden. Gemeente Alkmaar stelt een plan van aanpak op". Verwijdering van de vloerplaten zal niet zo'n groot probleem zijn, die kunnen worden opgebroken, het plaatsen van nieuwe platen is een ander verhaal.
Pin It
Bekeken: 1423x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://e-learninggender.kemenpppa.go.id/slot-gacor-online/ http://elibrary.pipmakassar.ac.id/demo-pg-soft/ http://admperpus.jogjakota.go.id/slot-demo/ https://inlis.pacitankab.go.id/slot-online-gacor/ http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/