In de serie Zomersessies staan in het weekend van 24 en 25 juli twee Nederlandse topartiesten op het toneel van de Grote Zaal van De Vest: Renée van Wegberg en Charly Luske.

Zangeres en Musical Award-winnaar Renée van Wegberg brengt met haar concert ‘Renée doet de dames’ een ode aan Nederlandse zangeressen. In bekende en onbekende Nederlandse parels vindt ze haar eigen emoties en muzikale herkenning terug. Ze zingt liedjes van kleinkunsticonen als Liesbeth List en Conny Stuart, maar ook van pop- en rockdiva’s als Anouk, Ilse De Lange en Trijntje Oosterhuis. Een intiem theaterconcert met heel veel liefde voor muziek.

'The Story of George Michael’ is terug. Dit keer speelt Charly Luske met zijn band akoestisch,  in kleinere bezetting en met deels nieuw repertoire. George Michael zong het al: “These are the days of the open hand, they will not be the last”... Dit is inderdaad de tijd van verbinden en elkaar steunen. We leven in bizarre dagen, maar muziek en theater zijn altijd een lichtpuntje geweest.

In de serie Zomersessies spelen topnamen uit de theaterwereld elk weekend in juli en augustus in de Grote Zaal van Theater De Vest, in een bijzondere en intieme toneel-op-toneelsetting. Exclusief en op de huid van de artiest.

Kijk voor het reserveren van kaarten en het complete programma van Zomersessies op taqatheaterdevest.nl.
Pin It