Noord-Holland Noord kende in juni een daling van het aantal mensen deels of geheel in de WW. Het aantal daalde met 0,5 procent, tegenover landelijk 0,2 procent. Opmerkelijk is dat de provincie als geheel nog een stijging van 2,7 procent moest noteren. Binnen de regio Alkmaar was er een afname WW'ers in alle gemeenten, behalve Alkmaar zelf.

Het aantal WW'ers in gemeente Alkmaar steeg met 2,5 procent van 1.854 naar 1.901, met als gevolg dat nu 3,2 procent van de beroepsbevolking een WW-uitkering heeft. Van de dalers in de regio scoorde Bergen het best met 2,7 procent. Daarna volgden Heiloo (1,9%), Langedijk (1,8%) en Heerhugowaard (1,3%). Deze gemeenten bleven wat betreft WW'ers als percentage op de beroepsbevolking allen onder de 3 procent.

Onder de grotere sectoren waren er nog behoorlijke toenames van WW-uitkeringen in de Landbouw, groen & visserij (4,0%), de Metaalindustrie, installatie & voertuigen (3,0%) en de Horeca & catering (2,9%). Positieve ontwikkelingen waren er juist in de relatief kleine bouwsector (11,3%), het bank- en verzekeringswezen (7,1%) en in het transport en de handel, al bleef de detailhandel met 1,2 procent minder WW'ers relatief wat achter op de rest.
Pin It
Bekeken: 2269x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/