In een woning op de vijfde verdieping van een flat aan de Waalstraat in Alkmaar is in de nacht van donderdag op vrijdag brand uitgebroken. De vlammen werden rond 23:30 uur ontdekt. De brandweer schaalde na melding snel op naar 'grote brand' en daarna naar GRIP 1. Dit omdat andere woningen in de flat ook gevaar liepen. De flat werd grotendeels ontruimd en zo'n 100 flatbewoners stonden daarna buiten te wachten.

De brandweer maakte onder andere gebruik van een hoogwerker. De omliggende woningen zijn ook gecontroleerd op brandhaarden. Tegen 00:45 uur was de brand onder controle en rond 01:05 uur konden de meeste bewoners terugkeren naar hun woningen. De bewoners voor wie dit niet mogelijk was werden opgevangen.

Hoe de brand kon ontstaan is niet duidelijk. Er was een ambulance aanwezig, maar voor zover bekend raakte niemand gewond.
Pin It
Bekeken: 2029x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/