Susanne gaat op tour gaat in Alkmaar. De bronzen dame van lichte zeden stond alweer maanden ergens binnen in de vergetelheid te raken, maar vrijdag vertelde ze op haar eigen Facebookpagina weer beter in beeld te komen. Susanne staat nu op een prominente plek bij Kinky Kappers aan het Verdronkenoord. Ze doet een oproep om daarna telkens een maand ergens anders op een mooie plek in Alkmaar te mogen staan.

"Er melden zich steeds meer mensen van binnen en buiten de stad die op zoek zijn naar mij", vertelt Susanne. "Het is tijd voor mij om weer naar buiten te gaan en de stad te ontdekken en daarmee kunnen jullie helpen! Inwoners en ondernemers, help mij alsjeblieft aan een tijdelijke plek in uw etalage, winkelruimte of terras!"

Wie de uitdagende dame graag een maand lang een prominent plekje wil en kan geven, kan zich melden via haar pagina's op Facebook, Twitter, DM of Instagram. "Vermeld daarin de locatie waar ik welkom ben om te poseren en uw contactgegevens. Mijn tourbegeleiders nemen dan zo snel mogelijk contact op met u op. Xxx, Susanne"

"Via via begreep ik dat de nieuwe eigenaar van Kinki het beeld helemaal te gek vindt en haar wel een tijdje in de zaak wil hebben staan", zei Cor Ootes, die zeer begaan is met het lot van Susanne, tegen mediapartner NH Nieuws.

Hij hoopt dat ze met deze actie uiteindelijk toch een plaatsje krijgt in het centrum van Alkmaar. "De gesprekken met de gemeente zijn op niets uitgelopen. Wij vinden de afwijzingen onterecht en hebben met de gemeente afgesproken dat we na corona weer met elkaar om de tafel gaan zitten. Tot die tijd hopen we dat ze in ieder geval een plekje krijgt in de harten van Alkmaarders." (foto: Facebook / Susanne beeld Alkmaar)
Pin It