Veiligheidsregio Noord-Holland Noord heeft, in samenwerking met GGD Hollands Noorden en de betreffende gemeenten, een website gelanceerd waarop mensen die verantwoord evenementen willen organiseren van alles kunnen lezen over de standaard wetgeving, coronaregels, adviezen en risico's. De adviezen zijn soms specifieker dan wat er volgens de wet minimaal moet gebeuren.

De adviezen zijn geformuleerd op basis van praktijkervaringen. Jaarlijks worden deze geëvalueerd en eventueel aangepast. Voor een evenement binnen geldt het Bouwbesluit 2012 en voor een evenement buiten de Algemene maatregel van bestuur, het Besluit brandveilig Gebruik en de Basishulpverlening Overige Plaatsen. Een vergunningsaanvraag moet zoals normaal bij de gemeente waar het evenement gepland wordt.

De website bevat zeven pagina's met daarop algemene informatie onderverdeeld in diverse onderwerpen en ook corona-info. Het meeste daarvan zal onderhand wel bekend zijn, maar er zijn ook tips over bijvoorbeeld het duidelijk maken van voorschriften aan publiek met pictogrammen, het voorkomen van onnodige samenscholing bij 'hotspots' als de toiletten en ventilatie bij activiteiten binnen. Ook staan er links naar andere websites over coronamaatregelen, richtlijnen en protocollen voor zakelijke bijeenkomsten.
Pin It
Bekeken: 2481x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/