De Waardse politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 19-jarige Heerhugowaarder aangehouden. De jongeman wordt verdacht van het steken van een 19-jarige plaatsgenoot en een 20-jarige Alkmaarder op het Verlaat in Heerhugowaard. Agenten maakten bij de aanhouding gebruik van een politieschild.

Rond 01.30 uur kreeg de politie melding van het conflict op het Verlaat, waarbij een jongeman twee anderen met een mes te lijf was gegaan. Het ene slachtoffer liep een snijwond op aan een hand, de ander aan zijn gezicht. Het is niet duidelijk welke van de twee de Alkmaarder is, en of hij degene was die naar het ziekenhuis moest worden vervoerd voor verdere behandeling.

Vanwege het steekincident was de weg  lange tijd afgesloten voor verkeer. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.
Pin It
Bekeken: 1860x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/