De Groene Zwaan in De Rijp krijgt 5.296 euro subsidie van het Kickstart Cultuurfonds voor een mobiel geluid- en lichtsysteem, zodat de stichting corona-proof optredens kan verzorgen op andere locaties. "Onze zaalcapaciteit is met 70 procent afgenomen als gevolg van de anderhalve meter restrictie. Wij zijn heel blij met deze bijdrage, want nu kunnen we rendabel evenementen blijven organiseren", aldus de stichting op de eigen website.

Kickstart Cultuurfonds bood in een eerste ronde corona-subsidie aan totaal dertien poppodia en 34 theaters. Het fonds is een initiatief van de BankGiro Loterij, VSBfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, en de VandenEnde Foundation, en is bedoeld voor podia, maar ook producenten van professionele podiumkunsten en musea in Nederland.

De Groene Zwaan kan niet zomaar even worden aangepast omdat het een monument is. Maar met de ruim vijf mille kan de stichting toch rendabel draaien. Voorzitter Peter van Hoogstraten tegenover mediapartner NH Nieuws. "Zonder dit mobiele systeem is dat niet mogelijk. Nu is er weer perspectief en hopen we veel bezoekers mooie middagen en avonden te kunnen aanbieden."
Pin It
Bekeken: 1406x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/