Het Alkmaarse college wil dat alle jonge inwoners kunnen genieten van de kermis, die van 21 tot en met 30 augustus opgetuigd staat aan de Olympiaweg. Dus ook kinderen uit huishoudens die krap bij kas zitten. Daarom legt de gemeente zes gratis kermismuntjes klaar voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar uit gezinnen met een inkomen tot 120 procent van de bijstandsnorm.

In gemeente Alkmaar wonen zo'n 1.650 kinderen van 4 tot en met 17 jaar in een gezin met een minimum inkomen. Het grootste deel van deze gezinnen is bij de gemeente geregistreerd en ontvangt automatisch bericht, dat zij op de AlkmaarPas een tegoed krijgen voor zes kermismuntjes van 1,50 euro per stuk.

De muntjes zijn op te halen tijdens de reguliere spreekuren voor de Alkmaarpas bij het VVV aan het Waagplein, dus op dinsdag en donderdag van 14:30 tot 16:00 uur. Ophalen kan tot uiterlijk donderdag 27 augustus en de muntjes kunnen tot en met zaterdag 29 augustus op de kermis worden uitgegeven. (foto: Pexels / Lloyd Freeman)
Pin It
Bekeken: 1995x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/