Dankzij samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard heeft de Nationale Bibliotheek van Litouwen de Quality Award veroverd voor het beste Erasmus+-project wat betreft volwasseneneducatie. De regionale bibliotheek is trots dat het de Litouwse collega's heeft kunnen helpen met hun door de Europese Commissie bekroonde strategie ter verbetering van mediageletterdheid.

Bibliothecaressen Alma Masevičienė en Marija Pečiulytė bezochten Bibliotheek Kennemerwaard om te leren over hoe digitale geletterdheid, burgerschap en mediawijsheid hier worden aangepakt. Terug in Litouwen deelden ze al hun ervaringen met collega's en ontwikkelden een nieuwe strategie voor verbetering van mediawijsheid in heel het land. Een strategie die beloond werd met een Europese Quality Award.

"Bibliotheek Kennemerwaard is trots op de collega’s die hier een bijdrage aan hebben geleverd", laat een woordvoerder weten.
Pin It
Bekeken: 1322x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/