De bestaande supermarkt in Stompetoren is voor de bewoners waarschijnlijk één van de bekendste plekken in het dorp. Al jaren is de kleine Dekamarkt van 250 vierkante meter te vinden aan de Schermeerstraat. Maar daar komt verandering in.

In het nieuwe dorpshart wordt een nieuwe supermarkt gerealiseerd die bijna vijf keer zo groot is als de huidige. In hetzelfde pand is ook ruimte voor twee kleinschalige bedrijfsruimten en 12 huurwoningen. Het gebouw is het laatste nieuwbouwplan van het Dorpshart project.

De uitvoering is in 2019 gestart, inmiddels zijn het horeca-/verenigingsgebouw en de eerste woningen opgeleverd en eind volgend jaar is met de aanleg van een nieuw dorpsplein aangelegd het Dorpshart Stompetoren klaar.

Donderdagmiddag hebben wethouder Paul Verbruggen en Harald Lesterhuis van ontwikkelaar Dreef Beheer de eerste paal geslagen van de nieuwe supermarkt in Stompetoren.
Pin It
Bekeken: 1940x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/