Terwijl het oude schoolgebouw van de Alkmaarse Sint Matthiasschool al enkele jaren leeg staat, sinds de verhuizing naar de Spieghelbuurt, slaat de verpaupering toe. Als het pand wordt gesloopt komt er aan de Coornhertkade en Park Oosterhout een mooie woningbouwlocatie vrij. De gemeente past hiervoor het bestemmingsplan aan.

Op de plek zullen op z'n hoogst twaalf woningen verrijzen. Deze worden gebouwd in twee blokken van maximaal 10 meter hoog. De open ruimte tussen deze blokken biedt dan zicht op het park. Het bestemmingsplan houdt rekening met de stedelijke natuur. Zo staat er een prachtige boom op het schoolplein die behouden moet worden, en zal er gekeken worden naar de invloed van de nieuwbouw op de vleermuizen en mussen die de plek bevolken.
Pin It
Bekeken: 2125x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/