Rabobank Alkmaar e.o. verdeelt dit jaar 250.000 euro onder stichtingen en verenigingen uit de regio die bankieren bij de Rabobank. Dat is 25.000 euro meer dan in 2019. Leden van de bank ontvangen een stem om het bedrag te verdelen over de deelnemende verenigingen en stichtingen. Deze week begon de inschrijving van de actie Rabobank Clubsupport voor het verenigingsleven. Het stemmen start 5 oktober en medio november wordt de uitslag bekendgemaakt aan de deelnemende clubs.

In 2019 deden 567 stichtingen en verenigingen in de regio Alkmaar mee aan de actie. Om zoveel mogelijk stemmen te winnen worden de deelnemende organisatie geacht om campagne te voeren en promotie te maken onder de leden en achterban. Rabobank verdeelt op deze manier een deel van de eigen winst.

Het hoogste bedrag, 2.692 euro, werd vorig jaar door Rabobank Alkmaar e.o. uitgereikt aan 't Praethuys in Alkmaar. De renovatie van de kleedkamers van voetbalvereniging LSVV in Noord-Scharwoude kon in 2019 ook van start; deze club kreeg een cheque van bijna 2.500 euro. Zwembad De Bever in Sint Pancras was ook populair en kreeg 476 stemmen. Het leverde een cheque op van bijna 2.195 euro. Het geld is daar besteed aan nieuwe speeltoestellen.

Ook werden vele kleinere bedragen uitgedeeld. Zo ontving het Hertenkamp in Heerhugowaard een cheque van 728,38 euro en Toneelvereniging TOP in Oudorp kon 248,94 euro bijschrijven op de Rabo-rekening.

Via de Rabo Bankieren app bepalen Rabobank-leden welke initiatieven uit het club- en verenigingsleven de steun van de lokale Rabobank verdienen. Nieuw is dit jaar dat alle Rabobanken in Nederland op hetzelfde moment de Clubsupport organiseren. Daardoor kan er landelijk reclame worden gemaakt voor het stemmen. Aan de landelijke campagne doen onder meer sporters van TeamNL en artiesten van het collectief Kunstbende mee.

Meer informatie over Rabo ClubSupport is te vinden op Rabobank.nl/clubsupport. (Foto: Facebook Rabobank Alkmaar e.o.)
Pin It
Bekeken: 2222x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/