Om ruimte te maken voor de bouw van de eerste fase van het nieuwe ziekenhuis van Alkmaar wordt deze week begonnen met  sloopwerkzaamheden. Het ziekenhuis is sterk verouderd en moet aangepast worden aan de eisen van de huidige tijd.

Volgens woordvoerder Sietske Purmer wordt er alles aan gedaan om de overlast zoveel mogelijk te beperken. "De gebouwen worden niet neergehaald met een sloopkogel", vertelt ze aan mediapartner NH Nieuws. "Ze worden heel zorgvuldig ontmanteld".

Ondanks het streven om de overlast zo veel mogelijk te beperken, leiden de sloopwerkzaamheden volgens NWZ onvermijdelijk tot hinder zoals geluids- en trillingsoverlast. Met trillingsmeters monitort Beelen Sloopwerken continu de trillingen in de omgeving en kan er indien nodig direct worden ingegrepen.

Tijdens het rustuur voor patiënten, van 12:30 tot 13:30 uur, worden geen werkzaamheden uitgevoerd die geluidsoverlast veroorzaken.

 
Pin It
Bekeken: 1483x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/