Een drugsdealer is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden op de Urkstraat in Alkmaar. "Lijkt leuk; snel geld verdienen met dealen, maar nu heeft de dealer een probleem; wij hebben zijn geld & drugs; hij schulden, boze vriendjes & strafrecht", Twitterde wijkagent Bas Wijnen over de aanhouding. Op zijn foto is te zien dat de dealer, naast drugs, grofweg 700 euro cash bij zich had.

Verder leek er die nacht niet veel los, al meldt Wijnen nog dat op de Beverkoog de restanten van een feest werden aangetroffen. In ieder geval was de Alkmaarse horeca op tijd dicht. Wel leverde dat na 22:00 uur een lange rij op bij de Spar aan de Dijk van mensen die drank kochten. "Bizar om te zien." (foto: Twitter @POL_de_Mare)
Pin It
Bekeken: 12348x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/