Amber Karstens bracht samen met Ruby en Nymeria weer veel plezier, hilariteit en verwondering tijdens Holland's Got Talent. De finale winnen deed ze niet, maar de 24-jarige Alkmaarse is erg blij met haar derde plaats en trots dat ze het met The Dancing Collies zo ver geschopt heeft. "Super vet. Het was echt een geweldige ervaring."

Ook in de finale spatte het plezier er vanaf en ze kreeg lovende kritieken van de juryleden, ondanks dat ze maar twee weken voorbereidingstijd had. Dat gold ook voor de andere kandidaten, maar met honden is de uitdaging extra groot, hoe goed ze ook getraind zijn.

De voorstelling voerde langs steden waar Amber met Ruby heeft opgetreden. "Met de groep Canine Stars was ik onder andere in Mexico, Canada en New York. Op Times Square heb ik straatoptredens op het nummer van Footloose gegeven. Echt supertof", wijdt Amber uit. "Eerder had ik al in Parijs opgetreden, maar die tourlocatie wilde ik er toch graag in hebben."

En zoals beloofd presenteerde het trio een nog grotere show. "Ruby en Nymeria zijn super op elkaar ingespeeld, maar ze deden voor het eerst een heel optreden samen. In de halve finale was de opkomst van Nymeria vooral als verrassing. In de finale waren we echt met zijn drieën bezig, als team."

Het Tilburgse dansduo Tommy Heeffer en Rowan van den Boomen won en pakte de prijs van 50.000 euro. Een hoop geld voor een stel tieners, maar de beste vrienden gaan het geld investeren in danstherapie. "Heel mooi, oh wow, dat wist ik niet", zegt Amber. "Ja zij waren echt geweldig goed. Ik was allang al blij dat we in de top drie eindigden. Ik had het zelf nooit verwacht. Het is al uniek dat er een hondenact in de finale van Holland's Got Talent zit. "

De Alkmaarse heeft heel veel mooie reacties gekregen. "En we zijn veel gevraagd voor workshops, en ook voor een reclame". Amber's droom, werken in een circus, zal nog even moeten wachten omdat alles stil ligt door corona, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd. Er is in ieder geval al interesse getoond. (foto: The Dancing Collies)
Pin It
Bekeken: 1543x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/