De negentien bomen die de Noordwest Ziekenhuisgroep eind 2019 liet preparen voor verhuizing komen, vrijwel allemaal elders in de Alkmaarderhout te staan. Daarmee ontstaat de nodige ruimte voor de eerste fase van de nieuwbouw. Uiteindelijk komt eenzelfde aantal bomen voor terug, waardoor het aantal in het stadspark dus met negentien omhoog gaat.

In eerste instantie zouden de negentien bomen naar parkeerterrein P5 verhuizen, maar op verzoek van de Veiligheidsregio blijft P5 zeker tot 1 april 2021 de helikopterlandplaats voor het vervoer van coronapatiënten. Verplaatsing na 1 april gaat niet vanwege het broedseizoen en daarna is het te laat. De bomen verhuizen naar het voorterrein van het ziekenhuis, de Akerslaan, de Fritz Conijntunnel, de Schutterswei en natuurbegraafplaats de Geestmerloo.
Pin It
Bekeken: 1539x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/