Woensdag 17 maart zijn er weer Tweede Kamerverkiezingen. Gemeente Alkmaar plaatste drie weken geleden een vacature voor het tellen van tienduizenden stemmen, maar heeft nog niet voldoende aanmeldingen ontvangen en doet daarom een oproep. Er zijn al wel genoeg mensen om de stembureaus te bemannen.

Stemmentellers helpen met het nauwkeurig tellen van de uitgebrachte stemmen. Ze dienen om 20:45 uur aanwezig te zijn op het aangewezen stembureau, om vervolgens vanaf 21:00 uur stemmen te tellen. Hoe lang dit duurt hangt af van hoe druk bezocht de stemlocatie was. De gemeente zorgt in verband met corona voor een werkplek die voldoet aan RIVM-regels en voor materialen als mondmaskers, desinfectiemiddel en handschoentjes.

Medewerkers dienen volwassen te zijn, nauwkeurig te kunnen werken, integer te zijn en minimaal mbo werk- en denkniveau te hebben. Ook moeten ze in de directe omgeving van gemeente Alkmaar wonen,  eigen vervoer hebben en een goede beheersing van de Nederlandse taal. Voorafgaand worden instructies gegeven over het werk. De minimale vergoeding is 49,59 euro bruto, met na middernacht per uur 18,60 euro bruto extra.

Meer informatie en solliciteren via Driessen Uitzendbureau.
Pin It
Bekeken: 2156x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/