Er is veel te doen over de kerstbomen inzamelactie in gemeente Alkmaar, in het bijzonder in Graft en De Rijp. Veel kinderen wisten niet van de afgelasting en deden hun best om bomen te verzamelen. Dat leverde veel teleurstelling en ook verontwaardiging op. Stadswerk072 is overstag gegaan en geeft alsnog beloningen aan kinderen die "grote aantallen" hebben ingezameld.

Wie in aanmerking wil komen kan een mailtje sturen naar klantenservice via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin naam, adres, telefoonnummer, het aantal kerstbomen en ook een foto van alle  bomen. Ze worden op de inzameldag opgehaald op plekken waar de rolcontainers moeten staan. Als de inzameldag in  de betreffende wijk al is geweest, wordt een afspraak gemaakt voor aanbieding op de plek van de rolcontainers. Bij 50 kerstbomen of meer worden ze op locatie opgehaald, zodat ze niet weer versleept hoeven worden.
Pin It
Bekeken: 1478x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/