De verkeersdrukte in Sint Pancras is al jarenlang onderwerp van gesprek. Na diverse onderzoeken begon de gemeente in september samen met ingenieursbureau Sweco en met inwoners aan plannen voor verbetering van de verkeerssituatie in en om het dorp. Sweco heeft alle inbreng vertaald in een aantal voorstellen en is net als de gemeente benieuwd naar wat Pancrassers van ze vinden.

De voorstellen zijn opgehangen achter de ramen van Dorpshuis De Geist en online te bekijken via gemeentelangedijk.nl. Inhoudelijk reageren kan tot en met 29 januari, op de webpagina staan hiervoor aanwijzingen.

Donderdag 14 januari is er van 19:30 tot 22:00 uur een online presentatie, waarbij aanwezigen welkom zijn om hun inzichten te geven. Aanmelden kan tot en met 12 januari via Petra van der Aart (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Op de dag van de presentatie worden inloggegevens verstrekt.

De nieuwe inzichten zullen door Sweco ook worden meegenomen voor het uiteindelijke rapport, dat naar verwachting in februari klaar zal zijn. Het college besluit in maart over de voorstellen.
Pin It
Bekeken: 1668x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/