De politie heeft twee jongemannen aangehouden in het onderzoek naar de gewapende woningoverval aan de Poelenburgerlaan in Schoorl op 18 december vorig jaar. De verdachten zijn 16 en 20 jaar oud. Beiden zitten vast. De politie sluit andere aanhoudingen niet uit.

Het particuliere recherchebureau Wulte uit Zwaag verspreidde een week na de overval een video van de beelden van beveiligingscamera's van de overval, en loofde 25.000 euro uit voor de gouden tip. Op de camerabeelden waren gemaskerde mannen te zien die het huis naderen en na de overval wegvluchten.

Volgens privedetective Gerard Wulte hebben tips die bij het rechercheburo binnenkwamen bijgedragen aan de oplossing van de zaak:
"Na de uitloving van de beloning van 25.000 euro zijn er aardig wat tips binnengekomen, maar niet de gouden tip die tot uitkering van de 25.000 euro moet leiden. Het is een kwestie van combineren van een heleboel verschillende feiten die tot deze aanhouding heeft geleid." Wulte vervolgt: "Er was sprake van een behoorlijk vooropgezet plan. Waarschijnlijk hebben er ook nog mensen op de uitkijk gestaan tijdens de overval. De aanhoudingen die nog worden verwacht, zijn die medeplichtigen." De bereidheid van het publiek om mee te werken was volgens Wulte groot: "Dit was zo grof, dat heel veel mensen graag een steentje bijdroegen aan het oplossen van deze zaak."

Een vrouw was donderdagavond 18 december alleen thuis in Villa Odessa met haar kinderen. Daar heeft een dader de vrouw en de kinderen onder schot gehouden en gegijzeld. Ondertussen doorzocht de andere dader de woning.

Een van de overvallers heeft de vrouw in het bijzijn van haar kinderen ernstig verwond door haar met zijn pistool in het gezicht te slaan. Zij vertrokken daarna met een geldbedrag in onbekende richting. De politie kwam met veel eenheden ter plaatse en startte een grote zoekactie in de omgeving. Voor de verwondingen van de vrouw moest een ambulance hulp verlenen.Pin It
Bekeken: 2241x
https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/situs-slot-mahjong/ https://simacan.pesawarankab.go.id/slot-demo/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://dorsekgacor.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/usaklub-slot.html https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/