De 52-jarige Alkmaarder die voor de tweede keer terecht stond voor verkrachting en ernstige mishandeling tijdens sm-seksdates, is opnieuw schuldig verklaard. Erno B. moet voor vijf jaar en zeven maanden de cel in. Dat is dertien maanden langer dan geëist, maar weer vijf maanden korter dan de rechtbank zou hebben gegeven als zijn ex-minnares eerder aangifte was gedaan. Daarnaast is de man de drie slachtoffers schadevergoedingen verschuldigd, waaronder 7.500 euro voor immateriële schade.

De rechtbank achtte bewezen dat Erno B. zich in april 2014, en januari en oktober 2016, schuldig maakte aan de verkrachting en mishandeling van de drie aangeefsters. In Amsterdam nam een vriendin van B. deel, zij is medeverdachte. De rechtbank vindt de verklaringen betrouwbaar, consistent en goed ondersteund. Letsel is bevestigd en er is toxicologisch onderzoek gedaan. Een slachtoffer had een belastend chat-gesprek met B. de dag na de verkrachting en twee slachtoffers hebben getuigenverklaringen van mensen die hun letsel hebben gezien. Het enige dat de rechtbank niet bewezen achtte is verkrachting terwijl B. wist dat zijn slachtoffer bewusteloos was.

In 2014 had B. een beginnende relatie ondanks zijn huwelijk en sprak met haar af in een Amsterdams hotel. Toen hij veel te ver ging probeerde ze tevergeefs naakt de kamer af te vluchten maar kreeg de deur niet open en werd aan haar haar terug gesleurd. Hij deed ook aan verwurging met een touw. De volgende dag was ze bont en blauw. Pas drie jaar later durfde ze aangifte te doen. "Die nacht heeft me gebroken, het is je gelukt mijn ziel te breken."

In januari 2016 bezorgde hij een sekswerker in Amsterdam "een horrordate", zoals ze zelf verklaarde. Ze werd gedrogeerd en mishandeld, onder andere met brandende peuken. Toen ze huilde en smeekte om te stoppen kreeg ze juist straf. Ze probeerde hem aan te vallen, maar kreeg toen een nekklem en raakte buiten bewustzijn.

In oktober 2016 hadden B. en een vriendin in Hoofddorp een sm-afspraak met een sekswerker. Hij wilde carte blanche maar zij alleen milde sm. Bij binnenkomst kreeg ze meteen een harde klap in haar gezicht en het ging van kwaad tot erger, met toegediende drugs, sigarettenpeuken op intieme delen, poep- en plasseks. Ze raakte tijdens een verwurging bewusteloos en kwam later alleen bij in de badkuip, met slechts de helft van de vergoeding. "Omdat ze de helft van de tijd naast ons op bed had gelegen", verklaarde de Alkmaarder. Het slachtoffer: "Hij heeft de hoop en het licht bijna uit mijn leven geslagen. De gevolgen van die nacht voel ik nog steeds. Ik durfde pas jaren later weer in bad."

Erno B. stond eerder al terecht voor verkrachting en mishandeling van drie vrouwen tijdens sm-afspraakjes in 2016. Hij werd schuldig verklaard in twee aanklachten, voor de derde vond de rechtbank onvoldoende bewijs. B. kreeg vier jaar celstraf. Vanwege de ernst van de zaken en de hoge kans op recidive viel de straf dertien maanden hoger uit dan geëist.
Pin It
Bekeken: 1763x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/