Donderdag is het officiële startsein gegeven voor de bouw van het nieuwe  revalidatiecentrum van Magentazorg in Oudorp. Vanwege corona vond de handeling aan de Jupiterstraat plaats in een klein gezelschap. Jannie Meijer-Martens van de centrale cliëntenraad van Magentazorg gaf vanuit de heistelling het teken voor het boren van de eerste paal. Dat deed ze onder toeziend oog van  bestuurslid Gerrit Jan Vos, Piet de Geus (directeur De Geus Bouw) en Mark van Rijsbergen (directeur Schulte & Lestraden).

Het nieuwe revalidatiecentrum van Magentazorg zal bestaan uit vier lagen met totaal 82 eenpersoonskamers, waar cliënten tijdelijk verblijven en revalideren. Op de begane grond komt een restaurant en het centrale behandelcentrum. Verder worden er behandelruimten, een grote oefenzaal, meerdere woonkamers en werkplekken voor medewerkers gecreëerd. Buiten worden een terras en een oefentuin ingericht.

Het nieuwe centrum wordt naar verwachting midden 2022 opgeleverd. Daarna volgt de sloop van het oude revalidatiecentrum en de inrichting van het omliggende terrein met een landschapsarchitect.
Pin It
Bekeken: 1411x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/