De politie van Alkmaar heeft drie fietsen en een draadloze JBL Flip-speaker in het buitengebied van gemeente Alkmaar aangetroffen en veilig gesteld. Brenda Broekhuijsen, wijkagente van Graft-De Rijp en de Schermer  is op zoek naar de eigenaren.

Twee fietsen zijn elektrisch. De ene is een zwarte herenfiets van Sparta met bruine accenten en de ander een grijze herenfiets met bagagerek voorop. De gewone herenfiets is zwart-wit en van het merk Gazelle, met achterop een tassenrek en voorop bevestigingspunten voor een rekje of tasje. De Sparta en Gazelle hadden beide een flesje water onder de snelbinders. De JBL bluetooth speaker is zwart met rood merklabel.

De eigenaren van de fietsen en de speaker kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 en vragen naar wijkagente Broekhuijsen. (foto's: @POL_graftderijp)
Pin It
Bekeken: 1410x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/