Zondag heeft de Alkmaarse politie meerdere aanhoudingen verricht. De meest opmerkelijke daarvan is wellicht de arrestatie van een winkeldief met een rollator. De 55-jarige man werd gesnapt aan het Geert Groteplein en was voor verdere afhandeling ingesloten. 's Avonds is nog een 35-jarige winkeldief aangehouden aan de Europaboulevard in Winkelcentrum De Mare.

Verder is een Alkmaarder aangehouden omdat hij een gestolen fiets in de verkoop had gezet op Marktplaats. De eigenaar had zijn tweewieler online opgespoord en de politie gebeld. Daarna maakt hij een afspraak met de verkoper en is hij langs gegaan, met de wijkagent net buiten zicht. De verdachte werd zo in de val gelokt en aangehouden.

Zoals al eerder gemeld is zondag ook een 18-jarige Alkmaarder aangehouden vanwege opruiing. De digitale recherche had sociale media berichten aan hem gekoppeld waarin opgeroepen werd om dinsdag te gaan rellen. (foto: Twitter @pol_de_mare)

 
Pin It
Bekeken: 1571x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/