Een politieauto is woensdagmiddag omstreeks 17:00 flink beschadigd geraakt op de Herenweg in Alkmaar. De bestuurder van de politieauto reed richting het politiebureau met een verdachte achterin, toen hij moest wachten voor de bussluis op de Herenweg. Een stadsbus van Connexion ging door de sluis waarna de bestuurder van de politieauto dacht dat hij er nog achteraan kon. Helaas voor hem ging de sluis eerder omhoog dan gedacht, waarna de auto aan de onderkant beschadigd raakte en vloeistoffen lekte.

Het wegdek raakte vervuild met benzine, olie en koelvloeistof. Een gespecialiseerde wegdekreiniger uit Rotterdam kwam het wegdek schoonmaken. De sluis is ook flink beschadigd en wordt door de gemeente vervangen.

Een omwonende vertelde dat dit de 80e keer was dat een auto op de sluis reed sinds de aanleg van het ding. Bij het ongeval raakte niemand gewond. De verdachte kreeg een lift van een andere politieauto. De twee agenten die voorin zaten zijn later ook opgehaald door hun collega’s. De weg blijft voorlopig dicht en er is een omleiding ingesteld voor verkeer.
Pin It
Bekeken: 1606x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/