De Alkmaarse politie houdt boten die ergens zonder toestemming liggen in de gaten. Zo ligt er een boot clandestien in de Hoornsevaart, ter hoogte van de bushalte op de Zeswielen. Wijkagente Mireille Bollemeijer maakte er vrijdagmiddag een foto van voor Instagram. Overtreders krijgen eerst een waarschuwing. "Indien de overtreding na een waarschuwing niet zal worden beëindigd zal de omgevingsdienst de overtreding op kosten van de eigenaar beëindigen."

Het Instagrammetje kreeg als snel likes van een aantal mensen die zich flink storen aan de "verrommeling" en de "ongelofelijke rotzooi" langs de Hoornsevaart, vanwege boten die er niet horen te liggen en/of aan het verloederen zijn. Het afgebeelde plezierjacht lijkt in redelijk goede staat, maar er liggen bovenop van voor tot achter allemaal spullen op. Ook op de kant staan spullen. (foto: Instagram / wijkagenten_oudorp)
Pin It
Bekeken: 1423x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/