De maatschappij van de toekomst vraagt om ander onderwijs dan hoe we in het verleden op school leerden. Maar het gaat ook om andere uitdagingen. Thema’s zoals milieu, globalisering en samenwerken zijn bepalend voor hoe de toekomst van onze wereld eruitziet. In deze podcastserie bevragen we onze bevlogen gasten wat zij hiervan vinden.

Voormalig leerkracht Wim van Bokhorst bewijst Alkmaar al weer jaren zijn diensten als verhalenverteller, transitieregisseur en educatief ontwerper. Wat hij ook doet, het gaat altijd nèt even anders. Vanuit zijn onderwijshart verbindt hij de stad. Wim gelooft in de kracht van het kleine, aandacht voor de ander en creatief spel met ruimte en tijd. Een gesprek met Wim belooft een eindeloze stroom van creatieve ideeën en oplossingen. Er kan altijd meer dan je denkt!

Dit is Onderwijs is iedere donderdag om zes uur te horen op Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op streekstadcentraal.nl, en is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en SAKS.
Pin It
Bekeken: 2943x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/