Maandagochtend weigerde de Leeghwaterbrug weer eens dienst. Deze keer was het een kapotte sensor waardoor de brug voor verkeer richting Heerhugowaard open bleef staan. De reparatie kostte anderhalf uur. De Alkmaarse OPA-fractie is het zat met de storingen en de files die ze opleveren, en wil snel onafhankelijk onderzoek om de hele brug door te lichten.

In schriftelijke vragen aan het college wil OPA dat B&W de provincie oproepen een grootschalig onderzoek te laten doen. En als de provincie niet wil meewerken, om dan zelf een onderzoeksbureau in te schakelen. Fractieleider Jan Hoekzema: "Het doel  is om de achterliggende oorzaak van de technische problemen te achterhalen om hiermee definitief af te kunnen rekenen, dit moet het fileleed en ergernis bij de burgers tot een minimum kunnen beperken."
Pin It
Bekeken: 2085x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/