Skates, skateboards en steps zijn niet meer weg te denken uit het Alkmaarse straatbeeld. Ook andere 'urban sports' als freerunning, calisthenics en bmx’en groeien in populariteit. Alkmaar Sport wil inspelen op die ontwikkelingen en voert een verkennend onderzoek uit. Inwoners van de gemeente worden opgeroepen mee te doen aan een korte enquête om wensen, behoeften en ideeën in beeld te brengen.

Urban sports is de overkoepelde naam voor sport in een stedelijke omgeving. Er is onderhand een grote variatie, maar gedeelde waarden zijn vrijheid, respect, individualiteit, authenticiteit, betrokkenheid en waardering. Alkmaar Sport beschouwt de verbinding van de stedelijke cultuur en urban sports als heel waardevol, omdat zij samen tot mooie initiatieven kunnen komen.

De korte vragenlijst op alkmaarsport.nl/urbansports is anoniem te beantwoorden, de gegevens worden alleen gebruikt voor het onderzoek. Wie de enquête voor 30 april invult, maakt kans op twee tickets voor de Outdoor Lente Loop in Outdoorpark Alkmaar op 14, 15 of 16 mei. (foto: Wikimedia)
Pin It
Bekeken: 1680x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/