Burgemeester Roemer van Alkmaar heeft volle aandacht voor de problematiek op de Alkmaarse Paardenmarkt.

Dat heeft wethouder Robert te Beest dinsdagavond alle politieke partijen tijdens de commissievergadering laten weten. Hij sprak daar namens de burgemeester die niet aanwezig was. Volgens te Beest komt er binnen twee weken een plan van aanpak maar moet er een 'nadere analyse' gemaakt worden over de overlast. Daar wordt volgens de wethouder aan gewerkt.

Niet iedereen was het daar mee eens. Volgens Ben Bijl van BAS is zo'n analyse helemaal niet meer nodig: "Dit is klip-en-klaar. De rapporten en analyses zijn er allang. Hier moet snel actie op worden ondernomen." Arie Epskamp van de Senioren Partij Alkmaar liet weten behoorlijk geschrokken te zijn van de videoreportage van mediapartner NH over de overlast.

Volgens Te Beest is er al extra politieaandacht voor de overlast en gaat de burgemeester verder gaat praten met de veiligheidsdriehoek. "Ik hoop volgende week of de week daarna antwoorden te geven op de gestelde vragen."
Pin It
Bekeken: 1154x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/