Patiënten van Noordwest Ziekenhuisgroep kunnen zich sinds dinsdag online alvast aanmelden voor hun afspraak. De extra service via het patiëntenportaal Mijn Noordwest zorgt ervoor dat zij dit niet meer bij binnenkomst hoeven te doen via een aanmeldzuil. Dit verbetert de doorstroming bij de ingangen van het het ziekenhuis.

"Online aanmelden is een mooie service voor patiënten. Zij kunnen nu in de thuissituatie rustig de persoonlijke gegevenscheck doen en wanneer nodig direct zaken aanpassen. Zo zorgen we ervoor dat alle gegevens actueel blijven’, vertelt Sanne van Hoolwerff, programmaleider digitaal gastvrij ziekenhuis die nauw betrokken is bij deze ontwikkeling.

Een patiënt krijgt een dag van tevoren per e-mail een verzoek om zich online aan te melden via het patiëntenportaal Mijn Noordwest. De patiënt hoeft dan niet meer langs de aanmeldzuil bij de ingang van het ziekenhuis, maar loopt direct door naar de afdelingszuil. Daar kan de patiënt zich met het e-dagticket aanmelden, die per mail wordt gestuurd. Het ticket kan via de telefoon voor de aanmeldzuil bij de afdeling worden gehouden of is zelf te printen. Zo weet Noordwest dat de patiënt op de afdeling aanwezig is voor de afspraak. Online aanmelden is niet mogelijk voor afspraken op onze buitenlocaties en een klein aantal specialismen. Als een patiënt zich niet online wil aanmelden, dan kan dat natuurlijk. De patiënt meldt zich dan aan bij de zuil bij een van de ingangen van het ziekenhuis.

De zorg ontwikkelt zich razendsnel. Een proces dat momenteel wordt aangejaagd door de coronapandemie. Digitalisering speelt daarin een grote rol. ‘Online aanmelden is een van de zaken die we hebben opgepakt. Goede doorstroming bij de ingangen van ons ziekenhuis is vanwege corona natuurlijk urgenter geworden. De testperiode heeft ons geleerd dat zo’n 20% van onze patiënten hier gebruik van wil maken. Mooi dat we hier op deze manier een bijdrage aan kunnen leveren’, aldus Sanne van Hoolwerff. Digitalisering ondersteunt het leveren van goede zorg en sluit aan bij de wens van veel patiënten om hun zorg zelf online te regelen. In samenwerking met andere zorgverleners streeft Noordwest naar het verlenen van de juiste zorg, op de juiste plek, op het juiste moment.

 
Pin It
Bekeken: 1393x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/