Vrijdagavond is op het Koning Nobelpad in Alkmaar een 21-jarige man gewond geraakt bij een ruzie. De politie doet daar onderzoek naar en is nu op zoek naar getuigen.

Rond 21:30 uur kreeg de politie een melding binnen over een vechtpartij bij  Park Oosterhout in Overdie. Toen ze ter plaatse kwamen bij het Tuinderspad zagen agenten drie mannen waarvan er één flink gewond was. Tijdens de ruzie had één van hen een scherp voorwerp gepakt en meerdere malen uitgehaald naar het slachtoffer. Daarna gingen de twee er vandoor.

De politie heeft in de omgeving gezocht naar beide verdachten en een burgernetbericht verstuurd. Dat heeft echter niet tot een aanhouding geleid. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling van zijn verwondingen.

Eén van de verdachten was geheel in het zwart gekleed en droeg een zwarte pet. De andere verdachte had een grijskleurige jas en een lichtgroene broek.

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die meer weten over deze mishandeling. Contact opnemen kan via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 1576x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/