Jan Dorresteijn is de derde filmmaker die KunstNetTV in de schijnwerpers zet. De film ANGST werd in 1965 gemaakt. Voorafgaand aan de film een kort interview met de maker van de film.

De eerste schreden in het filmvak zette Jan Dorresteijn toen hij met de 8 mm camera van zijn vader filmpjes begon te maken. De eerste films waren nog zonder geluid. Samen met andere amateur-filmmakers richtte hij in Alkmaar een filmclub op.

Voor de film ANGST uit 1965 maakte Jan Dorresteijn het scenario. Zijn jeugdvriend Marcel Ruis speelde de hoofdrol in de film. Met een duidelijk begin en een eind wordt de verhaallijn neergezet. Het geluid bij de 8 mm film kon met een extra kastje tussen de bandrecorder en de projector worden gerealiseerd.

In de jaren zeventig maakte Jan Dorresteijn de overstap naar de professionele filmwereld en was o.a. producent van de film Help de Dokter Verzuipt. KunstNetTV is dagelijks om tien uur te zien op het televisiekanaal van Streekstad Centraal.
Pin It
Bekeken: 2499x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/