De Alkmaarse recherche heeft zaterdagavond een 21-jarige Alkmaarder en een 20-jarige man uit Zuid-Scharwoude aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de steekpartij, die vrijdagavond plaatsvond op het Koning Nobelpad in het Park Oosterhout. Daarbij raakte een 21-jarige man ernstig gewond. Hij ligt nog in het ziekenhuis. De twee verdachten zitten vast.

Vrijdagavond rond 21:30 uur kreeg de politie een melding binnen over een vechtpartij bij Park Oosterhout. Na aankomst zagen agenten bij het Tuinderspad drie mannen waarvan er één flink was verwond met een scherp voorwerp. De twee ongedeerde mannen gingen er vandoor en konden die avond niet meer worden achterhaald, ondanks inzet van Burgernet.

De recherche doet verder onderzoek.
Pin It
Bekeken: 2056x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/