Politie Alkmaar - Duinstreek merkt op dat de elektrische step populair is geworden, ook al is bijna geen enkel type toegestaan op de openbare weg. Verkeersagent Emiel Nota raadt mensen aan om voor de aanschaf goed de regels rond elektrische steps door te nemen. "En wees je bewust van het feit dat we de step direct in beslag kunnen nemen en dat je ook proces-verbaal krijgt."

Vier dagen geleden deelde Nota zelf nog een bekeuring uit aan een tiener die over de Geestersingel reed. "Geen goedkeuring voor op de weg en ook geen enkele verzekering. Voor nu PV, volgende keer in beslag ter vernietiging."

"Wat we ook zien is dat ouders minderjarigen op de step naar school laten gaan en er de hele dag buiten mee laten spelen. Dat is al helemaal niet wenselijk", vervolgt Nota op Instagram. "Onder de 16 jaar mag je überhaupt geen motorvoertuig besturen! Ik hoop toch dat die ouders snappen dat een kind die risico’s niet kan inschatten…"

Nota waarschuwt dat de politie de komende weken gerichte aandacht voor elektrische steppers heeft.
Pin It
Bekeken: 2157x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/