Zaterdagmiddag is in Alkmaar een 23-jarige Amsterdammer aangehouden nadat hij tijdens een controle opeens gas gaf met zijn brommer en een politieagent aanreed. De agent raakte gewond aan haar schouder en been. De bromfietser veroorzaakte ook schade aan een politieauto.

Rond 16:30 uur zagen politieagenten twee personen zonder helm op een brommer. Toen zij de bestuurder hierop aanspraken, weigerde hij alle medewerking. Plotseling gaf hij gas en reed één van de agenten aan. Ook raakte hij een politieauto. De agent reageerde snel en wist de bestuurder van de brommer te trekken. Die kon zich echter los rukken en te voet vluchten. Collega's kregen hem echter na een korte achtervolging alsnog te pakken. De man bleek niet in bezit van een rijbewijs en was bovendien onder invloed van verdovende middelen. Tevens stond de brommer niet op naam van de bestuurder en is dus mogelijk gestolen.

De politie doet verder onderzoek.
Pin It
Bekeken: 1353x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/