Nick Kraakman uit Zuid-Scharwoude heeft de verkiezing Ondernemingsplan van het Jaar gewonnen. Het ROC Horizon College organiseert deze wedstrijd elk jaar om excellentie en ondernemerschap te stimuleren. De verraste Nick: "Ik ben superblij met deze prijs. In de toekomst wil ik graag mijn eigen patisserie starten. En hopelijk kan ik met het winnen van deze prijs een mooie start maken. Ik werk nu bij patisserie en chocolaterie Spataro in Hoorn en wil eerst veel werkervaring opdoen voordat ik voor mezelf ga beginnen."

Uit ruim 200 ondernemingsplannen waren er tien genomineerd voor de finale. In een pitch van drie minuten probeerden de finalisten de jury ervan te overtuigen dat hun ondernemingsplan het beste is. Daarna kregen ze pittige vragen. Nick kreeg de jury op zijn hand met zijn plan voor een luxe patisserie, met horecagedeelte en een terras. De patisserie biedt gebak, chocoladewerk en hartige producten aan, en op het terras een ambachtelijke borrelplank.

Het onderwerp is niet lukraak verzonnen. Nick volgde bij het Horizon al de mbo-opleiding Zelfstandig Werkend Bakker, en won tijdens de landelijke 'Patisserie van de Gouden Gard' de derde prijs bij de vakjury en werd eerste bij de consumentenprijs. Daarna ging hij verder met de opleiding Vakman Ondernemer.

Alle finalisten ontvingen een bewijs van excellentie en een mooi aandenken. Voor Nick was er een glazen standaard, een gratis coachingstraject van het Ondernemersklankbord en een cheque ter waarde van 250 euro.
Pin It
Bekeken: 2309x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/